ул. България 47
Каварна,
България
23.2844543
42.6797379
UserLikes
Име: ВЛАДИ - ВЕСЕЛИН ВЛАЕВ
Адрес: Каварна, ул. България 47
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.bgtefteri.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Печатане на други издания и печатни продукти
Дейност:

Печат и търговия с канцеларски материали и консумативи, книговезки услуги

Ключови думи: влади, каварна, печатница, реклама, полиграфия
  • catalog.bg
  • ВЛАДИ - ВЕСЕЛИН ВЛАЕВ

За нас

ВЛАДИ - ВЕСЕЛИН ВЛАЕВ

ВЛАДИ - ВЕСЕЛИН ВЛАЕВ гр. Каварна е създадена през 1994г. с основен предмет на дейност: полиграфия и търговия с канцеларски материали. Печатната база е създадена през 1994г., с първоначална идея - задоволяване потребността на региона от формуляри и специални поръчки.
 През годините фирмата насочи инвестициите си в книговезката дейност и производството на акциденция, тефтери, книги с мека и твърда корица. За целта това наложи и закупуването на ролни машини, колонаборна техника, концеви шивачки, сгъвачки, щанц машина, автоматична машина за производство на твърди корици, биндер, ламинатор, машина за бандерол, автоматична машина за номера

ВЛАДИ - ВЕСЕЛИН ВЛАЕВ
ция, форзац машина и др.
С разрастване на дейността постепенно се увеличи и продуктовата структура на фирмата. Натрупан е достатъчен опит както в управлението на производствения цикъл, така и в подбора на партньорите. Непрекъснато се консултираме с нашите клиенти за потребностите на пазара. Чрез тях следим и отзивите за произведените от нас продукти. Внимателно преценяваме всяка забележка и вземаме мерки за нейното отстраняване, като последващо отново контролираме резултата от нашите действия.
Политиката ни е да осигурим качествени и на достъпни цени продукти, които да задоволят изискванията и нуждите на бъдещи и настоящи клиенти.
 
Открийте ни в Google+